Algemene instructies voor de (voor)afbouw

Print Friendly, PDF & Email

Algemene instructies voor de (voor)afbouw

Als u begint op uw weg terug, wil ik dat uw reis zo succesvol en soepel mogelijk is. Dus, ik zeg het nogmaals, u kunt niet simpelweg uw voorgeschreven medicatie ‘cold turkey’ stoppen.

U moet uw medicatie geleidelijk en zorgvuldig gaan afbouwen om mogelijke psychotische episodes te helpen voorkomen, die kunnen samenhangen met acuut stoppen. Lees het boek dat in detail uitlegt hoe u de medicatie op een veilige manier kunt verminderen en volg de instructies zo nauwgezet als mogelijk op.

U moet de meeste medicatie systematisch afbouwen, waarbij u uw lichaam alle mogelijke hulp geeft om ervoor te zorgen dat u dit programma afmaakt en niet weer terug naar uw medicatie wordt gedreven.

Uw programma bestaat uit een proces in twee delen.

Eerst is er de voorafbouw die een week of langer gedaan duurt. Indien u meer tijd nodig heeft voor de voorafbouw, ga uw gang en neem de tijd, maar de uiteindelijke verlichting komt wellicht pas als u de medicatie afbouwt of helemaal van de medicatie af bent.

Als u eenmaal klaar bent met de voorafbouw, begint u met de feitelijke afbouw. U begint de medicatie af te bouwen, terwijl u doorgaat met uw voedingssupplementen. Het aantal medicijnen dat u momenteel neemt en de snelheid van uw vooruitgang tijdens iedere stap zullen de lengte van het afbouwproces bepalen.

Deze stappen zijn van vitaal belang voor uw succes.

De voorafbouw bereidt u voor op een soepele afbouw van uw medicatie.

De doelstellingen van de voorafbouw

  • Het elimineren, of drastisch verminderen, van alle aanwezige bijwerkingen die door de medicatie worden veroorzaakt.
  • Het bepalen welk voedingssupplement de positieve verandering teweeg bracht.

Wanneer u weet welk voedingssupplement precies de bijwerking elimineerde, weet u hoe u deze moet elimineren indien deze optreedt als afkickverschijnsel tijdens de afbouwfase van uw programma.

Voedingssupplementen

Lees het hoofdstuk in het boek “Voedingssupplementen die worden gebruikt op het De Weg Terug programma” en zorg ervoor dat u de voedingssupplementen bij de hand hebt. Bekijk op de dag voordat u met uw voorafbouw begint nog eens welke voedingssupplementen u de volgende dag moet nemen en de momenten op de dag dat u deze moet innemen.

Iedere dag moet u een geschreven rapport van uw voortgang bijhouden in een logboek.

Het bijhouden van het rapport stelt u in staat om de veranderingen te bezien en vast te stellen welke wijzigingen positieve veranderingen teweeg brachten. Echter, als er een probleem optreedt, stelt het rapport u in staat om terug te kijken en te lokaliseren welke wijziging een negatief gevolg had. Het lokaliseren van een dergelijke wijziging stelt u in staat om snel te herstellen wat er gebeurd is en uzelf weer op het juiste spoort te brengen.

Een belangrijke verbetering is waar u bij de voorafbouw naar streeft.

Belangrijke verbeteringen is waar u tijdens de voorafbouw naar streeft. Het doel is om grote klachten te verlichten of deze te verminderen tot het punt dat ze zeer acceptabel zijn en uw dagelijkse leven niet in de weg staan, zodat u de medicatie volledig kunt afbouwen en “het leven kunt leven”.

Lees verder de uitgebreide instructies in het boek voor diverse soorten medicatie. Er zijn nu taperingstrips verkrijgbaar voor een aantal soorten medicatie. Vraag ons voor meer informatie.

info@trbprodukten.nl

( dit is een korte samenvatting van een hoofdstuk uit het boek)


Disclaimer

De beweringen, informatie en producten die worden genoemd op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet goedgekeurd om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. De informatie die wordt verschaft op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts. U moet de informatie op deze site niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig medisch probleem of het voorschrijven van enig medicijn of enige behandeling. Neem contact op met een arts voordat u begint met een programma met een dieet, beweging of voedingssupplementen, voordat u medicatie neemt of als u vermoedt dat u wellicht een gezondheidsprobleem hebt.