Voedingssupplementen en het programma

Print Friendly, PDF & Email

supplements

Voedingssupplementen

 

De voedingssupplementen die bij het De Weg Terug programma (2013) worden gebruikt zijn de laatste tien jaar telkens gewijzigd aangezien er nieuwe ontdekkingen werden gedaan. Ons doel is, en zal ook altijd blijven, om iemand zich sneller beter te laten voelen en iemand in minder tijd z’n medicatie veilig te laten afbouwen.

Het lichaam is een fantastisch en complex instrument, dat ontworpen is om met de zware situaties uit het leven om te gaan, zolang er maar goed voor wordt gezorgd. Echter, wanneer de chemische huishouding of systemen van het lichaam worden gewijzigd, zal het lichaam terug­vechten om deze aanval ongedaan te maken. Het weer herstellen van die balans is van vitaal belang als iemand psycho-actieve medicatie neemt of als hij last heeft van rusteloosheid, stress, depressie en nog nooit psycho-actieve medicatie heeft gebruikt.

De afgelopen tien jaar hebben we duizenden uren besteed aan het onderzoeken van het juiste en meest fundamentele systeem aan voedingssupplementen voor dit programma. In het najaar van 2016 heeft het nieuwste onderzoek tot toepassing geleid. Dit maakt het programma nog effectiever, gemakkelijker om te volgen en vermindert drastisch de tijd die nodig is om van psycho-actieve medicatie af te komen.

Dit programma is gebaseerd op klinische onderzoeken. Enkele van deze onderzoeken hebben we laten doen door professionals uit de medische wereld en andere klinische onderzoeken waren al enkele jaren eerder gedaan, maar hadden nooit tot toepassing geleid.

BELANGRIJKE NIEUWE VERANDERINGEN 2017

Jim werkt altijd aan zijn onderzoek om betere resultaten te verkrijgen voor mensen die hun psychiatrische medicatie afbouwen. In Augustus 2017 komt een nieuwe versie van de JNK formule, JNK Complete. In de komende weken komen er ook een aantal nieuwe supplementen.

Achtergrond van hoe het programma werkt

Van nature start het lichaam een zelfbeschermend ontstekingsproces als er wordt begonnen met psychoactieve medicatie. Deze natuurlijke reactie treedt ook op bij normale activiteiten als sporten, ontgifting, allergieën, ziekten, slechte voeding, gewichtstoename, medicatie – noem maar op.

Laten we bijvoorbeeld een zeker keel of een ontstoken wond bekijken. Dat deel van het lichaam wordt rood en raakt ontstoken, terwijl het lichaam microscopische “brandweer­mannetjes” naar het gebied laat snellen om het in te perken, het vuur te blussen en vervolgens het genezingsproces te starten.

Maar als uw lichaam overbelast raakt en de ontsteking niet langer onder controle kan houden, of u niet genoeg “brandweermannetjes” heeft om het vuur te blussen, dan gaat er een interne schakelaar om en zullen uw systemen ontspoord raken. Dit leidt uiteindelijk tot een algehele onbalans. Op dat moment, maar waarschijnlijk al eerder tijdens het proces, wordt een gen genaamd JNK – dat in al onze cellen voorkomt – overactief. Als u medicatie neemt, bestaat er geen twijfel dat het JNK gen nu overactief is. De activatie van het JNK gen is de beginoorzaak van bijwerkingen en de lichamelijke en mentale symptomen die verbonden zijn met alle psychoactieve medicatie.

Als u een lichamelijk probleem hebt, waaronder menopause, gewichtstoename, diabetes en talloze andere, en hierbovenop vervolgens psychoactieve medicatie neemt, kan dat olie op het reeds brandende vuur zijn. Waar het op neerkomt, u zet de schakelaar om waardoor uw lichaam overbelast raakt zodat dit niet langer kan functioneren zoals bedoeld.

Echter, en een belangrijk echter, het gebruik van voedingssupplementen, in het bijzonder anti-oxidanten, in de verkeerde hoeveelheid, in de verkeerde combinatie, of op het verkeerde moment van de dag, kan meer schade aanrichten dan helpen.

Het verminderen van de overactiviteit van het JNK gen en het opruimen van de oorzaak/gevolg fenomenen, geeft verlichting van de bijwerkingen van de medicatie en geven het lichaam de kans zichzelf te herstellen.

Er werd ontdekt dat als er een willekeurige, niet samenhangende combinative aan gezondheidsproducten in het lichaam werd gestopt, dit in het gunstigste geval een onvermijdelijke, chaotische en onvoorspelbare reactie gaf, of in het slechtste geval ernstige ziekte. Hoewel een enkeling misschien baat zou hebben bij een dergelijke benadering, zou de overgrote meerderheid niet de gewenste resultaten bereiken, sterker nog: ze zouden gaandeweg het proces nieuwe problemen voor zichzelf kunnen creëren.

Ons doel is u te helpen om op veilige wijze uw psychoactieve medicatie af te bouwen en tegelijkertijd de bijwerkingen van uw medicatie en de afkick­verschijnselen drastisch te verminderen.

Wat wel werkt is om de juiste “voedingssupplementen” in de juiste hoeveelheid op de juiste momenten van de dag aan het lichaam toe te dienen. Hierdoor worden de bijwerkingen van de medicatie en de afkickverschijnselen van het afbouwproces tot een minimum beperkt, terwijl tegelijkertijd de verlichting wordt vergroot. Specifieke “voedingssupplementen”, in een exacte volgorde ingenomen, op specifieke tijden van de dag, zullen de bijwerkingen en afkick­verschijnselen tegengaan en elimineren.

* Een volledige omschrijving van supplementen die bij het programma worden gebruikt vind u in het boek ( plus de updates ) die u gratis kunt aanvragen.

Stuur een email naar info@trbprodukten.nl


Disclaimer

De beweringen, informatie en producten die worden genoemd op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet goedgekeurd om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. De informatie die wordt verschaft op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts. U moet de informatie op deze site niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig medisch probleem of het voorschrijven van enig medicijn of enige behandeling. Neem contact op met een arts voordat u begint met een programma met een dieet, beweging of voedingssupplementen, voordat u medicatie neemt of als u vermoedt dat u wellicht een gezondheidsprobleem hebt.

 

Save