De Weg Terug programma

Print Friendly, PDF & Email

De Weg Terug programma

 

Book-main“De Weg Terug” (The Road Back) is een heel specifiek, zeer nauwkeurig onderzocht, bewezen programma. Dit programma is ontworpen om mensen van allerlei psychoactieve medicatie af te helpen en tegelijkertijd de verlammende afkickverschijnselen die vaak samenhangen met het afbouwen van de medicatie tot bijna nul te reduceren.

Met de recente verbeteringen van dit programma (2017), volgen veel mensen nu de principes van dit programma voor hun algemene gezondheid, zelfs als ze nooit medicatie hebben gebruikt. De basisprincipes van het lichaam zijn hetzelfde, of u nu wel of niet medicatie wilt afbouwen, en dezelfde successen zijn haalbaar.

Nieuw samengestelde psychoactieve medicatie lijkt onophoudelijk uit de onderzoeks­laboratoria de markt op te rollen. We hebben echter ontdekt dat het De Weg Terug programma nog steeds effectief is, ongeacht de samenstelling van de medicatie. Aangezien u dit boek leest, zult u naar alle waarschijnlijkheid uit eerste hand weten dat bijwerkingen bij psychoactieve medicatie mogelijk zijn en bent u op zoek naar echte antwoorden.

U kunt een gratis digitale kopie van het boek (2013) plus de allernieuwste updates in het Nederlands aanvragen bij info@trbprodukten.nl . Het is belangrijk om eerst het boek te lezen. Hieronder vindt u een uitreksel van het boek.

Wat kan ik doen?

“Vanwege de zeer uiteenlopende situaties van de talloze mensen die dit boek zullen lezen, hebben we diverse scenario’s geschetst die uiteen zetten op welk punt u zich momenteel wellicht bevindt en hoe het De Weg Terug programma op u van toepassing zal zijn.

  • Velen onder u zitten al midden in de afkickverschijnselen als u dit boek tegenkomt. We willen dat u weet dat hoe u zich voelt, verholpen kan worden. Lees alle hoofdstukken van dit boek en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor begeleiding. Besteed extra aandacht aan het hoofdstuk Al bezig met afkick of gewoon ‘cold turkey’ gestopt als dat op u van toepassing is en weet dat u contact op kunt nemen met ons via info@trbprodukten.nl. We zijn er om u te helpen en onze hulp is gratis.
  • Als u medicatie neemt en nog niet begonnen bent met afbouwen, neem dan de tijd, lees het materiaal uit dit boek door, bespreek dit boek met uw voorschrijvend arts en stel uw volledige afbouwplan op. We kunnen u ook daarbij helpen.
  • Als u al van de medicatie af bent en er een behoorlijke periode voorbij is, kan het De Weg Terug programma u nog steeds helpen. Dit scenario wordt vaak “verlengde afkick” genoemd. U bent op dit moment wellicht overgevoelig voor de meeste voedingssupplementen en het meeste voedsel en totaal op het randje. Het De Weg Terug programma zou nog steeds moeten helpen, maar het kan enige bijstellingen vereisen en we raden u aan om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk programma.

 

STAP EEN

Stop niet acuut met uw medicatie!!

Speel niet zelf voor doktertje (uw dosering van de medicatie aanpassen zonder het raadplegen van uw voorschrijvende arts).

Denk niet dat u op de een of andere manier “anders” bent aangaande uw medicatie en uw medicatie met 50% kunt verminderen of dagen kunt overslaan.

Houdt het simpel, volg het programma.

Als het goed met u gaat en u resultaat ervaart, verander dan niets. Ga gewoon door met het programma.

Houdt in het achterhoofd dat het programma een systematisch proces is.

 

STAP TWEE

Kom te weten wat u nodig heeft op het programma. Lees het volledige boek plus de recente updates.

Lees het hoofdstuk voor de voorafbouw voor uw medicatie of situatie.

 

STAP DRIE

Laat een complete lichamelijk onderzoek doen

Maak een afspraak met uw arts voor een volledig lichamelijk onderzoek

Neem dit boek mee en bekijk het programma met uw arts.

Laat uw arts vaststellen dat er geen enkele lichamelijke ziekte is.

 

STAP VIER

Schaf de aanbevolen voedingssupplementen aan en ga aan de slag”.

Ga naar www.trbprodukten.nl. Daar vind u alle producten voor het programma en u kunt het boek gratis aanvragen. Dit wordt per email naar u toegestuurd.

 

 


Disclaimer

De beweringen, informatie en producten die worden genoemd op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet goedgekeurd om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. De informatie die wordt verschaft op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychoactieve medicijnen af te komen – is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts. U moet de informatie op deze site niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig medisch probleem of het voorschrijven van enig medicijn of enige behandeling. Neem contact op met een arts voordat u begint met een programma met een dieet, beweging of voedingssupplementen, voordat u medicatie neemt of als u vermoedt dat u wellicht een gezondheidsprobleem hebt.

 

Save