Successen met de weg terug

Print Friendly, PDF & Email

SuccessSuccessen met de weg terug

Het is zo’n makkelijk programma om te doen. In het verleden waren vitaminesupplementen ingewikkeld, moeilijk om toe te dienen en hielpen ze niet. Dit stappenplan is zo simpel om te volgen en we hebben fantastische resultaten gezien in een heel korte periode. In het geval van mijn zoon, in slechts negen weken vanaf dit moment zal hij compleet drugsvrij zijn. Dat is een wonder! Nadat hij de diagnose ‘schizofrenie’ opgeplakt had gekregen en antipsychotica voorgeschreven kreeg, was hij elke dag ziek en ervoer hij geluidshallucinaties. Ik vroeg me af of we hem ooit nog terug zouden krijgen. Het is bijna niet te geloven dat zijn oude persoonlijkheid, inclusief zijn vechtlust weer terug zijn! Bedankt! Geef ons alsjeblieft een stappenplan voor het leven!” J. W.

Mijn geest is rustig – dankjewel.” (de zoon van J. W.)

Een leidinggevende van een afkickcentrum (in Amerika) die het De Weg Terug programma gebruikt:

Als algemeen directeur van een afkickcentrum, is het van levensbelang om de cliënten gezond te houden zodat ze vooruitgang kunnen boeken in hun programma. Heel vaak kan de schade van drugsverslaving mensen erg ongezond en ook erg ongemakkelijk maken. Het ongemak en de zwakke mentale toestand van nieuwe cliënten wordt door hen vaak als excuus gebruikt om met het programma te stoppen en te vertrekken.

Wij hadden een zeer snelle doorstroom van cliënten die vaak de eerste fase van ons programma van 90-dagen niet konden afmaken. Nadat we met de Power Barley Formule waren begonnen, was er direct een verbetering zichtbaar in de mentale toestand van de cliënt. Ze konden zich beter concentreren en voelden zich meer op hun gemak binnen het programma. De medewerkers ontdekten ook dat er minder problemen voortkwamen uit kleine onenigheden die daarvoor vaak escaleerden.

Het allerbelangrijkste was echter dat het percentage volhouders onder de meer beschadigde klanten enorm toenam. De supplementen zijn nu een belangrijk deel van onze voedingsadviezen. Al onze nieuwe cliënten krijgen het in hun eerste week voorgeschoteld.”

 

Ik had geen idee waar ik de volgende week zou zijn, in een inrichting of dood. Ik slikte al veel te veel jaren 4 soorten medicatie en deze werkten al een hele tijd niet meer. De bijwerkingen waren te erg om over te schrijven. Na het drie weken volgen van het programma in het De Weg Terug boek, begon ik veranderingen te merken. Aan het einde van week 4 kwam ik, voor het eerst in maanden, niet alleen weer buiten maar reed ik zelfs auto. Ik heb nu de dosering van het eerste medicijn met 50% verminderd. Ik kan me niet eens meer herinneren hoe vaak ik in het verleden heb geprobeerd om een medicijn af te bouwen en daarmee moest stoppen vanwege de ontwenningsverschijnselen.”

verder te lezen

Toen ik jullie website voor het eerst ontdekte, kon ik de lettertjes nauwelijks lezen. Ik had al eerder geprobeerd van de Effexor af te komen, maar zonder succes. Telkens als ik bij de 37 mg. dosering kwam, werden de bijwerkingen te erg om verder te gaan en dan moest ik weer terug naar 75. Deze keer is het me gelukt. Wow. Ik slaap ‘s nachts weer, de onrust is verdwenen, het knagende geïrriteerde gevoel is weg en ik ben terug. Mijn kinderen hebben weer een moeder en mijn man heeft een vrouw die weer genegenheid kan tonen.”

 

Ik heb 10 jaar lang Prozac gebruikt en ik kon er simpelweg nooit van afkomen. Iedere keer als ik het probeerde, werd de pijn me teveel en begon ik altijd het middel weer te gebruiken. Jullie programma was zo eenvoudig en werkte precies zoals jullie zeiden dat het zou werken! Bedankt!”

 

Ik heb jullie verklaringen nieuwsgierig gelezen. Ik twijfelde of ze echt waren. Ik besloot om jullie methode toch te proberen. Ik begrijp nu de mensen die hun zinnen begonnen met “O mijn God”. Ik ben aan de Xanax en heb al 8 maanden geprobeerd er vanaf te komen en ik leed gedurende deze pogingen. Eén nacht, één nacht was alles wat er nodig was om eindelijk een ontspannen slaap te hebben en de volgende dag was mijn gebruikelijke onrust verdwenen. Ik zie licht aan het einde van de tunnel. Bedankt.”

 

Ik ben 26 jaar oud, moeder van 2 kinderen, en leek sinds de bevalling van mijn tweede kind last te hebben van stress. Nadat ik vele afspraken bij een dokter had gehad met een scala aan niet verklaarbare symptomen, besloot ik Paxil (Seroxat) te proberen. Ik kwam 5 kilo aan en nadat ik het zes maanden had gebruikt, voelde ik me erg depressief. Ik ben ‘cold turkey’ van de Paxil afgekickt met vreselijke ontwenningsverschijnselen. Had ik toen maar van De Weg Terug geweten! Nadat ik er ongeveer één maand vanaf was, voelde ik me weer heel erg gestresst, dus besloot ik een ander antidepressivum te proberen, Lexapro. Toen kreeg ik enkele symptomen waar ik niet mee wilde leven, dus besloot ik weer om ‘cold turkey’ af te kicken. Toen ik enkele dagen van de Lexapro af was, zocht ik op het Internet naar iets nieuws voor mij – iets gezonds. Ik wilde veranderen, maar ik wilde het deze keer op een gezonde manier doen. Ik was, geloof ik, aan het zoeken naar informatie over gewichtstoename bij het gebruik van antidepressiva, toen ik jullie site tegenkwam. Dit was mijn gezonde benadering! De producten konden niet snel genoeg arriveren! Het duurde ongeveer vijf dagen voordat ik de producten per post ontving. Ik had last van vreselijke schokken in de hersenen, voelde me ziek en was geen aangename persoon om bij in de buurt te zijn. De dag nadat ik het programma was gestart, had ik geen schokken in de hersenen meer en voelde ik me goed – inderdaad, na één dag! Ik wil zo graag dat er daarbuiten een dokter is die niet de snelle conclusie trekt dat je een vreselijke pil nodig hebt met vreselijke bijwerkingen wanneer je ze neemt of wanneer je ervan afkickt. Als iemand simpelweg gezegd had, probeer deze benadering. Je lichaam mist wat het nodig heeft en dit is een gezonde optie voor je. Ik heb me eerlijk gezegd nooit beter gevoeld.”

Heeft u interesse in dit programma om te stoppen met psychiatrische medicatie?
Ga naar de inleiding


Disclaimer

De beweringen, informatie en producten die worden genoemd op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychiatrische medicijnen af te komen – zijn niet geëvalueerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration en zijn niet goedgekeurd om een ziekte vast te stellen, te behandelen, te genezen of te voorkomen. De informatie die wordt verschaft op deze site of in dit boek – Hoe veilig van de psychiatrische medicijnen af te komen – is uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw arts. U moet de informatie op deze site niet gebruiken voor het diagnosticeren of behandelen van enig medisch probleem of het voorschrijven van enig medicijn of enige behandeling. Neem contact op met een arts voordat u begint met een programma met een dieet, beweging of voedingssupplementen, voordat u medicatie neemt of als u vermoedt dat u wellicht een gezondheidsprobleem hebt.